Skip to content

Què creiem

Tot el que creiem està basat en la Bíblia, com a Paraula de Déu. Són moltes les coses que podríem explicar en aquest apartat, però intentarem resumir per tal que pugueu tenir-ne una pinzellada:

  • Creiem en La Bíblia, com a Paraula inspirada per Déu, mitjançant la qual Déu es mostra al ser humà.
  • Creiem en un Déu únic, revelat a la Bíblia en les persones de Déu Pare, Déu Fill i Déu Esperit Sant.
  • Creiem en Jesús com a únic i suficient Salvador per a les nostres vides, gràcies a la seva obra a la creu. En cap més hi ha salvació.

Creiem que Déu ens estima a tots i té un pla meravellós per a cada una de les nostres vides. Joan 3:16 a la Bíblia diu que “De tal manera va estimar Déu a l’home, que va enviar al seu Fill únic Jesús, per a que tot aquell que en Ell creu no es perdi sinó que tingui vida eterna.” I què és doncs, el que ens allunya de Déu?

  • Creiem que tot ser humà és pecador i per aquest motiu està apartat i lluny de Déu. A Romans 3:23 la Bíblia ens diu que “Tots han pecat i estan destituïts de la Glòria de Déu”. Déu ens va crear per a què tinguéssim relació amb Ell. Nosaltres vam ser els que vam arruïnar la relació que Déu volia que tinguéssim amb ell. I quina solució hi ha?
  • Jesús és la única provisió de Déu per al nostre pecat. A través de Jesús els nostres pecats poden ser perdonats i podem tornar a tenir una veritable relació amb Déu. Jesús mateix diu: “Jo sóc el camí, la veritat i la vida, i ningú pot arribar al pare si no és a través de mi”. Jesús va mostrar el seu amor per nosaltres morint en una creu fa dos mil anys. Ell va morir per amor cap a nosaltres, sabent que només així nosaltres podríem tornar a tenir relació amb el Pare. Ell va ressuscitar i ara podem decidir si acceptar la salvació que Ell ens ofereix o no. Com pots rebre aquest meravellós regal de salvació?
  • Hem de posar la nostra fe en Jesús com a Salvador, per rebre aquest regal. Joan 1:12 ens diu que “A tots els que el van rebre , als que creuen en el Seu nom, se’ls va donar el poder de ser fills de Déu”. A Fets 16:31 ho diu ben clar: “Creu en el Senyor Jesús i seràs salvat!”