Skip to content

Benvinguts

El centre cristià Betània de Navàs es va fundar el 2008. Va començar amb una petita comunitat de persones de Navàs i voltants, reunint-se en un petit local del carrer Balmes.

Actualment el centre cristià Betània de Navàs té el seu punt de trobada davant la plaça de l’estació just al centre del poble. L’església s’estructura de manera cel·lular, amb grups que tenen diverses reunions entre setmana que pots consultar a la secció “Visita’ns!” d’aquesta web.

L’església de Navàs també desenvolupa una àmplia tasca en el camp de la solidaritat i ajuda humanitària a través de l’Associació per l’Ajut Social i Laboral Beraca. L’Associació fomenta diverses activitats solidàries, entre elles el repartiment d’aliments, roba a famílies tant al nostre poble com a diferents pobles de la comarca, ajuda en l’àmbit laboral, assistència a famílies en risc d’exclusió social, entre d’altres.

Si vols conèixer més sobre qui som, no dubtis en seguir navegant a través de la nostra web, o consulta l’apartat de “Visita’ns!“. Estarem encantats de que ens visitis!

Que creiem?

Tot el que creiem està basat en la Bíblia, com a Paraula de Déu. Són moltes les coses que podríem explicar en aquest apartat, però intentarem resumir per tal que pugueu tenir-ne una pinzellada:

  • Creiem en La Bíblia, com a Paraula inspirada per Déu, mitjançant la qual Déu es mostra al ser humà.
  • Creiem en un Déu únic, revelat a la Bíblia en les persones de Déu Pare, Déu Fill i Déu Esperit Sant.
  • Creiem en Jesús com a únic i suficient Salvador per a les nostres vides, gràcies a la seva obra a la creu. En cap més hi ha salvació.

Creiem que Déu ens estima a tots i té un pla meravellós per a cada una de les nostres vides. Joan 3:16 a la Bíblia diu que “De tal manera va estimar Déu a l’home, que va enviar al seu Fill únic Jesús, per a que tot aquell que en Ell creu no es perdi sinó que tingui vida eterna.” I què és doncs, el que ens allunya de Déu?

  • Creiem que tot ser humà és pecador i per aquest motiu està apartat i lluny de Déu. A Romans 3:23 la Bíblia ens diu que “Tots han pecat i estan destituïts de la Glòria de Déu”. Déu ens va crear per a què tinguéssim relació amb Ell. Nosaltres vam ser els que vam arruïnar la relació que Déu volia que tinguéssim amb ell. I quina solució hi ha?
  • Jesús és la única provisió de Déu per al nostre pecat. A través de Jesús els nostres pecats poden ser perdonats i podem tornar a tenir una veritable relació amb Déu. Jesús mateix diu: “Jo sóc el camí, la veritat i la vida, i ningú pot arribar al pare si no és a través de mi”. Jesús va mostrar el seu amor per nosaltres morint en una creu fa dos mil anys. Ell va morir per amor cap a nosaltres, sabent que només així nosaltres podríem tornar a tenir relació amb el Pare. Ell va ressuscitar i ara podem decidir si acceptar la salvació que Ell ens ofereix o no. Com pots rebre aquest meravellós regal de salvació?
  • Hem de posar la nostra fe en Jesús com a Salvador, per rebre aquest regal. Joan 1:12 ens diu que “A tots els que el van rebre , als que creuen en el Seu nom, se’ls va donar el poder de ser fills de Déu”. A Fets 16:31 ho diu ben clar: “Creu en el Senyor Jesús i seràs salvat!”